abstrakte kunstkort

Originale kunstkort 

HUSK Ved køb af 3 kunstkort eller flere er prisen 25 kr pr. stk. Rabatten fratrækkes inden betaling. 

De abstrakte kunstkort er små originale malerier - ikke to er ens.  Kunstkortene er lavet ud fra abstrakte malerier eller monoprints med akrylmaling eller tusch. Kunstkortene er egnede til at sende, men kan bestemt også bruges til at skrive en lille hilsen til at lægge ved en dejlig buket eller en gave til en særlig person, fødselsdagskort. Eller hvad med at bruge dem som invitationen til den næste store fest.....


Op til juletid kommer der nye kunstkort i webshoppen, som kan bruges som et anderledes julekort til en, du har kær. 

Indrammet abstrakt kunstkort

Kunstkortet med passepartout måler 12,5x12,5 cm og kan indrammes i en ramme på 12x12 cm eller 13x13 cm. Disse rammer kan købes hos BGA.dk.

KUNSTKORT


Kunstkortene er som et lille abstrakt maleri, hvor der kun er ét af hvert. Det er ikke tryk, men malet med akryl på kraftigt papir. Monteret i et dobbelt kort med passepartout, er det meget velegnet til at skrive en kærlig hilsen indeni. Kunstkortet er ikke bare som alle andre kort, men helt unikt og specielt. De er, som mine malerier, også abstrakte og udvalgt helt specielt. 

Til de abstrakte kunstkort er der også brugt maling af høj kvalitet. De sælges til en meget favorabel pris, når man tænker på at det er et særligt og unikt kunstkort. Kunstkortene sælges gennem webshoppen og på de forskellige udstillinger, jeg deltager i. Kunstkortene er lige så specielle som de abstrakte malerier. Og også i kunstkortene er der ofte brugt pastelkridt, kul eller tusch til at give det sidste touch. 


Vil du have billige kunstkort, som også er unikke, så er kunstkortene til salg gennem webshoppen