MALERIER PÅ LÆRRED

På denne side vises et udvalg af mine malerier på lærred. 


Malerierne er abstrakte og malet på kvalitets lærred og hovedsageligt med akrylmaling fra GOLDEN. For det meste er malerierne 60x60 cm og op til 100x100 cm. 

Smukke abstrakte malerier


Skabelsen af et nyt abstrakt maleri er en proces, der kan tage dage men nogle gange flere måneder. Nogle gange er det lille ting, der får et maleri til at falde på plads andre gang kan det føles som en lang kamp, som bare ikke vil lykkes. Men NÅR det så lykkes, så er det en rigtig dejlig følelse.  

Ofte har jeg en idé eller jeg har set et eller andet, der har inspireret mig. Det er svært at sige hvad der lige gør tricket, men det kan være en farve eller bare en steg, der gør udfaldet. De malerier jeg maler, er nogle jeg selv skal synes om. Jeg tilføjer sommetider små figurative elementer i maleriet, collage eller tekst, som tilføjer noget til det abstrakte maleri.

Jeg bruger som regel flydende maling fra GOLDEN, som jeg arbejder med på lærredet eller papiret med shaper (silikone spartel), pensel eller spartel. Redskaberne er meget forskellige at arbejde med, men jeg foretrækker silikone shaper til at trække malingen ud på lærredet og blander ofte malingen direkte på lærredet.